Privé-chefkok Girgio Barone onthult Ronaldo’s strenge dieet

02-07-2022
€19,95
€77,95 €122,84
€19,95
€19,95
€19,95
€19,95
€29,95
€19,95
€19,95
€2,95
€0,00

Na drie seizoenen voor Juventus te hebben gespeeld waarin hij twee maal landskampioen werd en 101 officiële doelpunten scoorde in 132 wedstrijden, keerde Cristiano Ronaldo in 2021 weer terug bij Manchester United.

Ondanks dat Ronaldo al 37 jaar oud is, lijkt het erop dat hij nog jaren mee kan draaien op het hoogste niveau. Zijn voormalige privé-checkok Girgio Barone geeft aan dat het niet alleen komt doordat hij keihard traint, maar ook doordat hij zeer goed op zijn voeding let.

“You have to take care of your body as if taking care of a Ferrari”

“Ronaldo eet voornamelijk natuurlijke organische voeding. Zo stelde ik o.a. maaltijden samen met rijke vetten als avocado en kokosolie. Verder at hij zwarte rijst, vis, gevogelte en eieren en dronk hij veel water. Ik gebruikte altijd kokosolie om te koken.”

“Natuurlijk traint Ronaldo hard. Maar het eten van de juiste voedingsstoffen is net zo belangrijk. Met name in de middagen en vroeg in de avond. Je moet niet te laat in de avond eten”. Vertelt Girgio Barone tegenover The Mirror.


Goede kwaliteit vlees

We weten inmiddels allemaal hoe belangrijk voeding is. We kunnen ervan uitgaan dat de chefkok van Ronaldo ervoor zorgde dat hij altijd de allerbeste producten inkocht. Dat betekent dat hij geen vlees en vis uit de supermarkt haalde, maar het specifiek bestelde bij winkels waar het vlees van uitzonderlijk hoge kwaliteit is.

Schema op maat

Wil jij ook een professioneel voedingsschema op maat? Dan kun je die via onze website bestellen via Personal Plan. Onze Performance Coaches helpen je graag bij het samenstellen van een goed trainings- en/of voedingsschema zodat jij het maximale uit jezelf kunt halen. Je kunt bij het schema uiteraard je eigen wensen aangeven over welke voedingsstoffen je wel of niet wilt missen in het schema.


Poll

Haal jij voor jouw gevoel het maximale uit je talent?
Ja Nee
Ja: 7119 stemmen Nee: 9314 stemmen