Bijna ieder voetbalteam gaat vlak voordat de competitie weer begint even kort op trainingskamp. Tenminste, als je in een senioren elftal speelt of als je gewoonweg op hoog niveau voetbalt. Trainingskampen zijn er om de band met elkaar te versterken, je optimaal voor te bereiden op een nieuwe seizoenshelft, om lekker te gaan zuipen, keihard te trainen en nog veel meer. Je maakt van alles mee op trainingskamp, maar de volgende 5 zaken zijn absoluut de meest voorkomende ervaringen van iedere voetbalspeler die op trainingskamp gaat:


1. Trainen terwijl je nog half dronken bent 's Ochtends wordt je wakker met een sterke alcoholsmaak in je mond en je voelt de Bacardi Cola van gisteravond nog flink in je systeem hangen. Echter moet je wel alweer het trainingsveld op om al het alcohol uit je lichaam te gaan zweten, vreselijk. 2. Die teamgenoot die nooit drinkt dronken voeren In ieder voetbalteam zitten wel spelers die bijna nooit, of gewoon nooit alcohol drinken. Opzicht best logisch, want alcohol is helemaal niet goed voor je. Toch probeer je die teamgenoot tijdens trainingskamp flink dronken te voeren, zodat je lachspieren ook even lekker aan het werk gezet worden. 3. Uitgaan met je trainer Op zaterdagmiddag staat hij als een idioot te schreeuwen langs de kant omdat je niet omschakelt, maar tijdens trainingskamp sta je lekker een biertje te drinken met je trainer in een nachtclub. Wie had dat ooit gedacht? 4. De slechtste oefenwedstrijd van je leven spelen De slechtste wedstrijd van je leven speel je ongetwijfeld tijdens trainingskamp. Je voelt je brak van de drank, je hebt totaal geen zin te bewegen en dan moet je nog een wedstrijd gaan voetballen, vreselijk. Je moet nu alleen nog even flink gaan bidden, want de kans dat je na deze wedstrijd nog een basisplek hebt is zeer klein. 5. De vrouwelijke fysio beter leren kennen Heb jij altijd al die vrouwelijke fysiotherapeut beter willen leren kennen? Tijdens trainingskamp heb je in ieder geval de beste excuses klaarliggen om op onderzoek uit te gaan. Vooral na een avondje stappen kan je een uitgebreide test uitvoeren om te kijken hoever je bij haar kunt gaan.


Staat jouw Voetbal-CV al op het grootste online voetbalnetwerk van Nederland? Zo niet, klik dan hier om jezelf gratis aan te melden op www.voetballoopbaan.nl