VL Academy: een datagedreven academy in Utrecht

04-11-2020
€19,99
voetballoopbaan €67,97 €102,94
voetballoopbaan gym routine krachttraining blessurgevoeligheid explosiviteit core training voetbal €19,99
voetballoopbaan techniek trainen zwakke been afronding dribbels schoten passing balcontrole trainen €19,99
€19,99
€19,99
voetballoopbaan conditie testen isrt uithoudingsvermogen €29,99
voetballoopbaan yoga mobiliteit flexibiliteit verbeteren voetbal €19,99
checklist wedstrijddag voorbereiden voetbalwedstrijd focus concentratie €2,99
succesfactoren profvoetballer worden hoe voetballoopbaan €0,00

Na veel vragen vanuit onze community hebben we besloten een Voetbal Academy te starten in Utrecht bij UVV, genaamd VL Academy.

Voordat we begin 2021 officieel gaan starten met de Academy, organiseren we eerst Try Outs om te kijken wat voor spelers we aantrekken en hoe we de trainingen gaan inrichten.

Try Outs

De Try Outs vinden plaats op zondag 22 november en bestaat uit een volledige training van 1,5 uur waarbij we op atletisch en technisch vlak spelers gaan trainen. De groepen worden ingedeeld per leeftijdscategorie en niveau en bestaan uit maximaal 12 personen. Deelname aan een Try Out kost eenmalig €15 per persoon.

De training tijdens de Try Out zal bestaan uit de onderdelen explosiviteit, snelheid, techniek, positiespecifieke oefeningen en uithoudingsvermogen. Ook gaan we een aantal fysieke testen uitvoeren om te kijken hoe de spelers er voor staan.

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen, kan het zijn dat we ook op 29 november en 6 december extra Try Out dagen organiseren.

Je kunt je hier vrijblijvend aanmelden voor de Try Outs.

VL Academy

Voetballoopbaan Academy gaat begin 2021 van start en het aanmeldingsproces zal later bekend gemaakt worden. Het wordt een datagedreven Academy, wat betekent dat we spelers door middel van data naar een hoger niveau gaan tillen.

Dit houdt in dat we bij iedere speler voor 100% progressie gaan. Zodra we per speler alle relevante data in kaart gebracht hebben en we overtuigt zijn van zijn of haar kwaliteiten, gaan we spelers voorstellen bij diverse scouts binnen ons netwerk.

Meer informatie (zoals prijzen, trajecten etc.) wordt later bekend gemaakt over de Academy.

 

Poll

Haal jij voor jouw gevoel het maximale uit je talent?
Ja Nee
Ja: 3362 stemmen Nee: 4988 stemmen