Scouting Platform COPA SADIEK onderhoudt warme banden met KFC Dessel Sport en daarom organiseren zij op zaterdag 24 augustus 2024 een scoutingmatch tegen de beloften van KFC Dessel Sport.

Tijdens deze wedstrijd zal er gekeken worden of er jongens een plek kunnen afdwingen in de selectie van KFC Dessel Sport 1.

Deze scouting match is specifiek bedoeld voor de 'laatbloeiers', oftewel spelers die al in het seniorenvoetbal (gaan) spelen en nog de ambitie hebben om bij een buitenlandse (semi)profclub willen spelen.

Belgische 3e league

KFC Dessel Sport is een Belgische voetbalclub die uitkomt in de 3e League van België en speelt in een competitie tegen onder andere professionele beloftenploegen als AA Gent, Royal Antwerp en Cercle Brugge. De club ligt op een halfuur rijden van Eindhoven. Er zijn al een aantal jongens in een voortraject gescout die hiervoor zijn geselecteerd, maar er zijn nog een paar plekken over voor deze scouting match.

Wat moet je meenemen?

  • Witte sokken
  • douchespullen
  • Voetbalschoenen
  • Scheenbeschermers

Adresgegevens: Sportpark 10, 2480 Dessel, België (Armand Melis Stadion)

Het aanmeldingsproces

Aanmelden kan door je gegevens door te sturen naar info@voetballoopbaan.nl. Gebruik het onderwerp 'Scouting Match Dessel Sport Copa Sadiek' in je mail. Deelnameprijs wordt vermeld in de mail. Als jouw deelname is bevestigd krijg je een reply-mail met de info hoe laat je aanwezig dient te zijn bij het Armand Melis Stadion.

Vermeld verder in de mail de volgende informatie: voor- en achternaam, leeftijd, huidige club en team, positie en telefoonnummer.

Bron foto: website Dessel Sport KFC