Hoe Braithwaite een vermogen van €210 miljoen opbouwde

18-07-2021
€19,95
snelheid slaap kracht fitness checklist thuistrainen voetbaltraining techniektraining €77,95 €122,84
voetballoopbaan techniek trainen zwakke been afronding dribbels schoten passing balcontrole trainen €19,95
voetballoopbaan gym routine krachttraining blessurgevoeligheid explosiviteit core training voetbal €19,95
€19,95
voetballoopbaan yoga mobiliteit flexibiliteit verbeteren voetbal €19,95
€19,95
€19,95
voetballoopbaan conditie testen isrt uithoudingsvermogen €29,95
checklist wedstrijddag voorbereiden voetbalwedstrijd focus concentratie €2,95
succesfactoren profvoetballer worden hoe voetballoopbaan €0,00

Velen kenden hem niet eens, maar dat veranderde al snel toen Martin Braithwaite in 2020 een plotselinge transfer maakte van CD Leganés naar FC Barcelona. Na een blessure van Luis Suarez moest Barca noodgedwongen opzoek naar een nieuwe spits. Braithwaite werd gehaald als zijn tijdelijke vervanger.

Na 53 officiële wedstrijden en een (op dit moment) contractloze Messi bij FC Barcelona, blijkt Martin Braithwaite plotseling de meeste vermogende speler van FC Barcelona te zijn. Sterker nog, hij blijkt zelfs een van de rijkste profvoetballers ter wereld te zijn.

Maar hoe dan? Met een salaris van zo’n €5 miljoen per jaar zijn er al 13 andere spelers bij FC Barcelona die meer dan hem verdienen. En als we naar andere grote clubs kijken zijn er wel honderden spelers die meer dan hem verdienen.


NYCE Companies

Toen Braithwaite voor het Franse Toulouse speelde, investeerde hij samen met zijn oom zo’n €700.000 in hun vastgoedbedrijf NYCE Companies. Dit bedrijf was een jaar later meer dan €8 miljoen waard.

Ze investeren met name in grote woonblokken in Afro-Amerikaanse wijken in de Verenigde Staten. Hiermee wilt hij naar eigen zeggen zo’n 100.000 Afro-Amerikanen miljonair maken. Er zit dus naast een financieel plan ook een mooi sociaal plan achter.

Grote ambities

In Denemarken heeft Braithwaite ook flink geïnvesteerd. Daar bezit hij namelijk zo’n 1.500 appartementen. Momenteel zijn er nog 500 appartementen in aanbouw die binnenkort opgeleverd worden. NYCE Companies is volgens Forbes nu zo’n €210 miljoen waard. NYCE Companies zou binnen enkele jaren meer dan €1 miljard (!) waard moeten zijn.


Wil jij individueel werken aan je start- en reactiesnelheid, versnelling, explosiviteit en topsnelheid? Bestel dan het trainingsprogramma Snelheid & Explosiviteit via de afbeelding hieronder!

train je snelheid explosiviteit topsnelheid versnelling

Poll

Haal jij voor jouw gevoel het maximale uit je talent?
Ja Nee
Ja: 4837 stemmen Nee: 6998 stemmen