Hoe Jesse Lingard (28) zijn carrière een nieuw leven in blies

07-04-2021
€9,95 €19,95
€19,95
snelheid slaap kracht fitness checklist thuistrainen voetbaltraining techniektraining €77,95 €122,84
€19,95
voetballoopbaan techniek trainen zwakke been afronding dribbels schoten passing balcontrole trainen €19,95
voetballoopbaan yoga mobiliteit flexibiliteit verbeteren voetbal €19,95
€19,95
voetballoopbaan gym routine krachttraining blessurgevoeligheid explosiviteit core training voetbal €19,95
voetballoopbaan conditie testen isrt uithoudingsvermogen €29,95
checklist wedstrijddag voorbereiden voetbalwedstrijd focus concentratie €2,95
succesfactoren profvoetballer worden hoe voetballoopbaan €0,00

Met 1 goal en 0 assists in het seizoen 2020-2021 wist Manchester United eigenlijk niet meer wat het aanmoest met Jesse Lingard. De behendige aanvaller is al 21 jaar aan de club verbonden, maar heeft zich nooit weten te ontwikkelen tot een absolute topspeler. Daarom besloot Man United de 28-jarige aanvaller in januari 2021 te verhuren aan West Ham United.

Met een aflopend contract in de zomer van 2021, is dit de laatste kans die Jesse Lingard krijgt om zichzelf te bewijzen voor Manchester United. Met een missie op zak vertrok de aanvaller naar Oost-Londen.

Uitstekende statistieken

Sinds Lingard bij West Ham United is gaan voetballen, heeft hij alles en iedereen weten te verbazen. Met 6 goals en 4 assists in acht wedstrijden, heeft hij zich ontplooid tot een van de belangrijkste spelers bij West Ham.

De club uit Londen staat op het moment van schrijven 4e in de Premier League. Als ze deze positie blijven vasthouden, plaatsen zij zich direct voor de groepsfase van de Champions League. Een unieke prestatie voor West Ham.

Prachtige solo

Tijdens de laatste wedstrijd van West Ham United tegen Wolves, wist Lingard op schitterende wijze te scoren. Met een solo van eigen helft, dribbelde hij op snelheid het zestienmetergebied in en schoot overtuigend de 1-0 binnen. De wedstrijd eindigde in een 2-3 overwinning voor de club uit Londen.


Contract Manchester United

Met een contract dat in de zomer van 2021 afloopt, slaan plotseling alle deuren open voor de Jesse Lingard. Gaat hij een nieuwe deal tekenen bij United of maakt hij een transfer naar een andere Europese topclub?

Lingard heeft op dit moment de touwtjes zelf in handen, en dat heeft hij ook helemaal zelf afgedwongen. Een mooi voorbeeld van hoe een voetballer zijn carrière een nieuw leven in kan blazen, door tijdens zijn verhuur in een korte periode keihard te presteren.


Wil jij jezelf op technisch vlak sneller en beter ontwikkelen als voetballer? Bestel dan het trainingsprogramma Techniek & Dribbels via de afbeelding hieronder!

train je balbehandeling wendbaarheid afronding op doel

Poll

Haal jij voor jouw gevoel het maximale uit je talent?
Ja Nee
Ja: 4289 stemmen Nee: 6174 stemmen