Waarom N’Golo Kante nog steeds in een ‘simpele’ Mini rijdt

18-11-2020
€19,95
€77,95 €122,84
€19,95
€19,95
€19,95
€19,95
€29,95
€19,95
€19,95
€2,95
€0,00

N’Golo Kante maakte zijn doorbraak in het seizoen waarin hij op legendarische wijze landskampioen werd met Leicester City. Sindsdien staat hij bekend als een van de beste verdedigende middenvelders van de wereld.. 

Ook in het dagelijkse leven is N’Golo Kante een opvallende verschijning. Terwijl de meeste spelers van Chelsea in grote dure terreinwagens op de trainingen arriveren, rijdt N’Golo Kante gewoon in zijn ‘simpele’ Mini Cooper naar de training.

 


 

De Mini Cooper van Kante

Toen Kante in 2015 zijn eerste contract tekende bij Leicester City, beschikte hij nog niet over een auto. Hij kreeg daarom een Mini Cooper om zichzelf naar de trainingen te vervoeren. Inmiddels zijn we een aantal jaar verder en rijdt hij nog in precies dezelfde auto.

Met een maandsalaris van ruim €585.000,- zou hij iedere maand in de nieuwste bolide kunnen rijden, maar dat wil Kante niet. Hij heeft namelijk nog steeds veel rijplezier in zijn Mini.

 


 

Auto-ongeluk

Kante was een aantal jaar geleden betrokken bij een auto-ongeluk waarbij zijn Mini Cooper flinke schade opliep. Echter was dat geen reden voor Kante om een leenauto te nemen of gehaast de schade te laten repareren. De Fransman reed gewoon verder in zijn beschadigde auto naar de training toe en trok zich van niemand wat aan.

Op zich zijn dit een hele normale menselijke acties, maar tegenwoordig zien we dit soort simpele dingen steeds minder in de voetballerij. Helemaal nu de salarissen van de profvoetballers steeds hoger en hoger worden.


Wil jij jezelf op technisch vlak sneller en beter ontwikkelen als voetballer? Bestel dan het trainingsprogramma Techniek & Dribbels via de afbeelding hieronder!

train je balbehandeling wendbaarheid afronding op doel

Poll

Haal jij voor jouw gevoel het maximale uit je talent?
Ja Nee
Ja: 5704 stemmen Nee: 7877 stemmen