Het gemiddelde salaris in de Keuken Kampioen Divisie

17-10-2020
voetballoopbaan yoga mobiliteit flexibiliteit verbeteren voetbal €12,99 €19,99
€15,99 €19,99
voetballoopbaan €69,99 €102,94
trainingsprogramma schema voor voetballers €19,99
€19,99
voetballoopbaan techniek trainen zwakke been afronding dribbels schoten passing balcontrole trainen €19,99
€19,99
voetballoopbaan conditie testen isrt uithoudingsvermogen €29,99
checklist wedstrijddag voorbereiden voetbalwedstrijd focus concentratie €2,99
succesfactoren profvoetballer worden hoe voetballoopbaan €0,00

Je zult je vast afvragen wat een gemiddeld jaarsalaris is van een speler uit de Keuken Kampioen Divisie. Keiharde cijfers zijn nooit eerder gepubliceerd, maar er zijn wel bepaalde schattingen gemaakt van wat een speler ongeveer per maand verdient.

Allereerst is het natuurlijk afhankelijk bij welke club je als speler onder contract staat. Een speler van NEC verdient gemiddeld meer dan een speler van RKC. Daarnaast zijn er tegenwoordig ook beloftenteams actief in de Keuken Kampioen Divisie. Een groot talent van jong Ajax kan bijvoorbeeld al gauw €8.000,- bruto per maand verdienen. Van dat salaris kunnen de meeste spelers in de Jupiler League wel dromen.

Gemiddelde salarissen

De gemiddelde salarissen in de Keuken Kampioen Divisie liggen ongeveer tussen de €2.000,- en €4.000,- bruto per maand. Dit is afhankelijk van hoe oud je bent, waar je hebt gevoetbald in het verleden en hoe groot het budget van de club is. Daarnaast zijn er uiteraard ook spelers die boven het gemiddelde verdienen. Dit zijn vaak routiniers, grote talenten of aanvoerders.

De wedstrijdpremies liggen ongeveer tussen de €350,- á €750,- per winst. Dit is tevens afhankelijk van je ervaring, het aantal basisplaatsen en je aandeel in een overwinning. Veel clubs werken met doelpuntenpremies en premies per assist. Dit kan voor een goalgetter al gauw oplopen tot ruim €1500,- per maand.


Wil jij jezelf als voetballer verbeteren op het gebied van snelheid, techniek, duelkracht, voeding en meer? Dan kunnen onze trainingsprogramma’s of persoonlijke trainings- en voedingsschema’s op maat jou naar een hoger niveau tillen.

gavin manders voetballoopbaan

Poll

Haal jij voor jouw gevoel het maximale uit je talent?
Ja Nee
Ja: 3173 stemmen Nee: 4618 stemmen