Voetbalclub FK Panevėžys uit Litouwen haalde in 2018 een voetballer binnen op basis van een neppe Wikipedia-pagina. Via de officiële kanalen van de Litouwse tweede divisionist werd bevestigd dat Barkley Miguel Panzo een contract heeft getekend, maar achteraf bleken er een hoop onduidelijkheden te zijn bij deze grote 'aanwinst'.

Barkley Miguel Panzo zou volgens zijn Wikipedia-pagina twee seizoenen met Queens Park Rangers in de Championship hebben gespeeld en maar liefst 45 goals hebben gescoord in 36 wedstrijden. Een bijzondere prestatie, maar achteraf bleek dat er niks van klopte deze statistieken. Sterker nog, hij zou zelfs nooit voor deze club hebben gespeeld.   763

Vervolg loopbaan

De Angolese voetballer heeft uiteindelijk een jaar onder contract gestaan in Litouwen, maar heeft geen officiële wedstrijd gespeeld. Blijkbaar was hij gewoonweg niet goed genoeg en moest de club hem contractueel een jaar vasthouden. Begin 2019 vertrok hij naar Malta om een contract te tekenen bij Vittoriosa Stars FC. Tegenwoordig speelt hij in Slovenië bij NK Krsko. Dit is al zijn 16e club in zijn loopbaan.