Brandley Kuwas: van late doorbraak naar voetbalmiljonair

13-01-2021
snelheid slaap kracht fitness checklist thuistrainen voetbaltraining techniektraining €77,95 €122,84
€19,95
€19,95
voetballoopbaan techniek trainen zwakke been afronding dribbels schoten passing balcontrole trainen €19,95
voetballoopbaan gym routine krachttraining blessurgevoeligheid explosiviteit core training voetbal €19,95
voetballoopbaan yoga mobiliteit flexibiliteit verbeteren voetbal €19,95
€19,95
€19,95
voetballoopbaan conditie testen isrt uithoudingsvermogen €29,95
checklist wedstrijddag voorbereiden voetbalwedstrijd focus concentratie €2,95
succesfactoren profvoetballer worden hoe voetballoopbaan €0,00

Voormalig Heraclas-sterspeler Brandley Kuwas maakte in de zomer van 2019 een financiële droomtransfer naar El-Nasr in Dubai en heeft inmiddels alweer een nieuwe werkgever gevonden in de Verenigde Emiraten: Al-Jazira Club.

Kuwas speelde een tijdje in de jeugdopleiding van AZ, maar strandde uiteindelijk bij de amateurclub Hellas Sport in Zaandam. Vervolgens ging hij spelen voor tweedeklasser KFC, waar hij uiteindelijk pas op 20-jarige leeftijd werd gescout door FC Volendam.

Bij FC Volendam produceerde hij 15 goals en 26 assists in drie seizoenen, wat hem een transfer opleverde naar de Eredivisie. Na één seizoen bij Excelsior te hebben gespeeld kwam hij in 2016 bij Heracles Almelo terecht.

 
Voetbalmiljonair

Wat Brandley Kuwas precies gaat verdienen in Dubai, is niet bekend. Maar dat hij in ieder geval zes nullen kan bijschrijven op zijn rekening, is een ding wat zeker is.

Naast het feit dat de salarissen in de Dubai netto worden uitgekeerd, verdienen buitenlanders die zichzelf al hebben bewezen in een Europese competitie vaak al gauw €600.000 tot €1.000.000 per jaar. Gezien het belastingstelsel in Nederland, zul je hier al gauw het dubbele moeten verdienen wil je dit soort bedragen op je bankrekening zien binnenkomen.

“Ik kan mezelf financieel binnenspelen in Dubai. Geld is niet alles, maar ik kan mijn moeder nu wel een rustiger leven geven. Ik zie mijn moeder nog staan langs de zijlijn in de sneeuw en in de kou. In onze cultuur is onze moeder heel belangrijk, dus nu wil ik wat voor haar terug doen.” Aldus Brandley Kuwas.


Wil jij fysiek steker worden en als een echte profatleet in de gym trainen? Dan kan het trainingsprogramma Gym Routine je volledig op weg helpen om het maximale uit jouw fysiek te halen.

fysiek sterker worden duelkracht verbeteren voetbal krachttraining schema

Poll

Haal jij voor jouw gevoel het maximale uit je talent?
Ja Nee
Ja: 4382 stemmen Nee: 6291 stemmen