Brandley Kuwas: van late doorbraak naar voetbalmiljonair

13-01-2021
€19,95
voetballoopbaan €69,95 €102,70
voetballoopbaan gym routine krachttraining blessurgevoeligheid explosiviteit core training voetbal €19,95
voetballoopbaan techniek trainen zwakke been afronding dribbels schoten passing balcontrole trainen €19,95
€19,95
€19,95
voetballoopbaan conditie testen isrt uithoudingsvermogen €29,95
voetballoopbaan yoga mobiliteit flexibiliteit verbeteren voetbal €19,95
checklist wedstrijddag voorbereiden voetbalwedstrijd focus concentratie €2,95
succesfactoren profvoetballer worden hoe voetballoopbaan €0,00

Heraclas-sterspeler Brandley Kuwas zal aankomend seizoen uitkomen voor voetbalclub Al Nasr uit Dubai. De behendige aanvaller tekent een contract voor twee seizoenen in de Verenigde Arabische Emiraten.

Kuwas speelde in de jeugdopleiding van AZ, maar belandde uiteindelijk bij de amateurclub Hellas Sport in Zaandam. Vervolgens ging hij spelen voor tweedeklasser KFC, waar hij uiteindelijk werd gescout door FC Volendam op 20-jarige leeftijd.

Bij FC Volendam produceerde hij 15 goals en 26 assists in drie seizoenen, wat hem een transfer opleverde naar de Eredivisie. Na één seizoen bij Excelsior te hebben gespeeld kwam hij in 2016 bij Heracles Almelo terecht.

 
Voetbalmiljonair

Wat Brandley Kuwas precies gaat verdienen in Dubai, is niet bekend. Maar dat hij in ieder geval zes nullen kan bijschrijven op zijn rekening, is een ding wat zeker is.

Naast het feit dat de salarissen in de Dubai netto worden uitgekeerd, verdienen buitenlanders die zichzelf al hebben bewezen in een Europese competitie vaak al gauw €600.000 tot €1.000.000 per jaar. Gezien het belastingstelsel in Nederland, zul je hier al gauw het dubbele moeten verdienen wil je dit soort bedragen op je bankrekening zien binnenkomen.

“Ik kan mezelf financieel binnenspelen in Dubai. Geld is niet alles, maar ik kan mijn moeder nu wel een rustiger leven geven. Ik zie mijn moeder nog staan langs de zijlijn in de sneeuw en in de kou. In onze cultuur is onze moeder heel belangrijk, dus nu wil ik wat voor haar terug doen.” Aldus Brandley Kuwas.


Wil jij fysiek steker worden en als een echte profatleet in de gym trainen? Dan kan het trainingsprogramma Gym Routine je volledig op weg helpen om het maximale uit jouw fysiek te halen.

fysiek sterker worden duelkracht verbeteren voetbal krachttraining schema

Poll

Haal jij voor jouw gevoel het maximale uit je talent?
Ja Nee
Ja: 3687 stemmen Nee: 5414 stemmen