We hebben allemaal wel eens wedstrijden gewonnen waarbij we dachten: "dit ging wel heel makkelijk". Maar wat de Brabantse voetbalclub ELI 3 afgelopen weekend meemaakte, maken er maar weinig mee.

ELI 3 wist in het bekerduel tegen Sparta'25 namelijk met 55-0 te winnen. Een bizarre uitslag waarbij de vraag natuurlijk is: hoe kan dit nou gebeuren?

"De niveauverschillen kunnen dan erg uiteenlopen, maar dit is wel een enorm verschil. Vorige week verloren ze met 4-8, dat voelt toch anders. We hopen dat ze de koppies overeind houden want zodra de normale competitie start denk ik dat er leukere potjes gespeeld gaan worden" vertelt de voorzitter van Sparta'25 tegenover Omroep Brabant.

Sparta'25 kreeg te maken met blessures waardoor ze de wedstrijd met 8 man moesten uitspelen. Ondanks dat ze twijfelde of ze de wedstrijd wel moesten uitspelen, zijn ze toch sportief geweest om de 90 minuten vol te maken.

"Onze beide spitsen hebben er tien en negen gemaakt, en onze keeper is na de rust de spits in gedoken en scoorde ook nog eens zeven keer." vertelt een speler van ELI 3 na afloop.