Athlete Juices maakt sporters bewuster om gezonder te leven

16-01-2021
voetballoopbaan yoga mobiliteit flexibiliteit verbeteren voetbal €9,95 €19,95
€9,95 €19,95
€19,95
voetballoopbaan €69,95 €102,70
€19,95
voetballoopbaan techniek trainen zwakke been afronding dribbels schoten passing balcontrole trainen €19,95
voetballoopbaan gym routine krachttraining blessurgevoeligheid explosiviteit core training voetbal €19,95
voetballoopbaan conditie testen isrt uithoudingsvermogen €29,95
checklist wedstrijddag voorbereiden voetbalwedstrijd focus concentratie €2,95
succesfactoren profvoetballer worden hoe voetballoopbaan €0,00

Waar vrijwel de gehele sportwereld in de ban is van de chemische sportsupplementen, wil Athlete Juices sporters juist bewuster maken om voeding dichterbij de natuur te gaan zoeken. In de vorm van verse plantaardige groente- en fruitsapjes verkoopt de startup gezonde voeding waar je niet alleen beter van presteert, maar ook je gezondheid mee verbetert.

Verse juices

Athlete Juices biedt een aantal interessante producten aan die allemaal sportspecifieke eigenschappen hebben. Zo verkopen ze een bietensap, genaamd Beetroot Energy, waar o.a. ook kokoswater, spinazie en gember in verwerkt zijn. Deze combinatie geeft je niet alleen je benodigde vitamines en mineralen, maar verbetert (door de aanwezigheid van o.a. nitraat) ook je uithoudingsvermogen en bevat ontstekingsremmende stoffen.

 

athlete juices vegan plantaardige verse sportvoeding juices sappen

Tropical Proteins

 

‘Ingrediënten waar je wat aan hebt’

Alle ingrediënten die in de juices zijn verwerkt hebben een functie. Op de website krijg je per type juice een duidelijk overzicht waarin je kunt zine welke ingrediënten er in de juices zijn verwerkt en wat de functie per ingrediënt is.

Hiermee krijg je voor jezelf duidelijk op wat voor manier jij de juices het beste kunt toepassen om je sportprestaties te verbeteren. Daarnaast geeft vrijwel iedere juice een boost aan je immuunsysteem, waardoor de juices ook enorm effectief zijn om gewoon door de dag heen te drinken.

 

athlete juices verse sportvoeding

Beetroot Energy

 

Koudgeperste ingrediënten

De juices bevatten allemaal koudgeperste ingrediënten. Dit betekent dat er geen verhitting plaatsvind tijdens het persen waardoor alle belangrijke voedingsstoffen 100% in takt blijven. Met name de kracht van vitamine C neemt namelijk flink af bij een temperatuurverhoging vanaf 45 graden waardoor er weinig functionele voedingsstoffen overblijven.

Kortingscode

We mogen van Athlete Juices tijdelijk een kortingscode van 10% weggegeven aan onze members en lezers. Met de code VL10 kun je kennismaken met gezonde sapjes van Athlete Juices. Bekijk voor meer informatie hun website of social media kanalen.

 

Poll

Haal jij voor jouw gevoel het maximale uit je talent?
Ja Nee
Ja: 3956 stemmen Nee: 5772 stemmen