5 tips om na je 20ste profvoetballer te worden

21-12-2018
€15,99 €19,99
voetballoopbaan €69,99 €102,94
voetballoopbaan conditie testen isrt uithoudingsvermogen €19,79 €29,99
€15,99 €19,99
techniek verbeteren als voetballer zwakke been voetballoopbaan traptechniek €19,99
€19,99
trainingsprogramma schema voor voetballers €19,99
checklist wedstrijddag voorbereiden voetbalwedstrijd focus concentratie €2,99
succesfactoren profvoetballer worden hoe voetballoopbaan €0,00

Hoe word je een profvoetballer? Moet je daar geluk mee hebben? Of is het een kwestie van hard trainen en veel talent hebben? Zeker, maar dat is niet voldoende.

Om profvoetballer te willen worden moet je voldoen aan meerdere eisen. In dit artikel zullen we de desbetreffende eisen stap voor stap met je doornemen. 
 

1. Zorg dat je 100% gemotiveerd bent

Om nog profvoetballer te worden na je 20ste nog prof, moet je 100% gedreven zijn. Zorg dat je je focus legt op speelminuten en het niveau waarop je speelt. Laat je niet verleiden door geld, maar door de kansen en mogelijkheden die je krijgt bij een club. Alleen dan zul je de kans voor jezelf vergroten om nog profvoetballer te worden.

ronaldo training fitness

2. Steek veel tijd in je trainingen

Cristiano Ronaldo is hier een uitstekend voorbeeld van. Zonder hard te trainen ga je het niet redden. Je talent is pas waardevol, als je het maximale eruit haalt. Zorg dat je voor jezelf een goed trainingsschema maakt, zodat je iedere week precies weet hoeveel workouts je moet doen om topfit te worden.

Voetballoopbaan.nl biedt diverse trainingsprogramma’s aan waarmee jij individueel kunt gaan trainen. Door middel van deze trainingsprogramma’s zul je o.a. je start- en reactiesnelheid, duelkracht, blessuregevoeligheid en individuele acties verbeteren.

3. Meld je aan op een online voetbalnetwerk

Voetballoopbaan.nl is een uitstekend platform voor voetballers met een profvoetbalambitie. Op ons platform kun je namelijk een profiel aanmaken en netwerken met andere spelers en trainers. Vul je Voetbal-CV in, voeg andere members toe, upload YouTube video’s van je skills en nog veel meer.

Meld je hier aan!

4. Maak een goede videocompilatie van je skills

In deze moderne tijd is een videocompilatie van je skills absoluut een must-have voor iedere voetballer. Helemaal als je ouder dan 20 jaar bent en graag op korte termijn een transfer wilt maken. Met beelden kun je clubs overtuigen van je kwaliteiten en met name voor buitenlandse clubs namelijk een reden zijn om je uit te nodigen voor een stage.

5. Let goed op je voeding

Voeding is een zeer belangrijk onderdeel voor een voetballer. Je lichaam is als het ware de tempel van je carrière. Een goed voedingspatroon zorgt ervoor dat je mentaal ook sterker bent, waardoor je uiteindelijk op het veld beter gaat presteren. Het gaat er niet alleen om wat je precies eet, maar ook om op welke momenten je bepaalde voeding tot je neemt. Dit bevordert namelijk je herstel na een wedstrijd en energieniveau tijdens een wedstrijd.

Wil jij jezelf als voetballer verbeteren op het gebied van snelheid, techniek, duelkracht, voeding en meer? Dan kunnen onze e-books en persoonlijke trainings- en voedingsschema’s op maat jou naar een hoger niveau tillen.

gavin manders voetballoopbaan

Poll

Haal jij voor jouw gevoel het maximale uit je talent?
Ja Nee
Ja: 2793 stemmen Nee: 3986 stemmen