5 opvallende kenmerken van een ‘Barca-hater’

09-03-2017

Gisteravond liet FC Barcelona zien het ‘onmogelijke’ mogelijk te maken door in de slotminuten met 6-1 van PSG te winnnen. De Catalanen wisten een 0-4 achterstand om te buigen naar een 6-5 voorsprong en kwamen daardoor op historische wijze in de volgende ronde van de Champions League terecht.

Met name op Facebook waren er opvallend veel ‘Barca-haters’ actief, die continue negatieve uitspraken liepen te doen over de ploeg van Luis Enrique. De Barca-fans reageerde hier uiteraard met keiharde woorden op toen Sergi Roberto in de verlenging de beslissende 6-1 binnen schoot.

Een Barca-hater is een persoon die het leuk vind om FC Barcelona negatief neer te zetten, maar eigenlijk weinig overtuigende standpunten heeft om de ploeg neer te halen. Hieronder omschrijven we hoe je zo’n typische ‘Barca-hater’ kunt herkennen:

1. Alleen wanneer FC Barcelona achter staat hoor je hem

Normaal gesproken hoor je ze niet, maar zodra FC Barcelona er slecht voor staat gaan dit soort mensen opeens heel veel geluid maken.

2. HIj geeft graag een scheidsrechter of een voetbalbond de schuld 

Wanneer FC Barcelona een wedstrijd wint, krijgen ze altijd van een ‘Barca-hater’ te horen dat het aan de scheidsrechter of aan de FIFA lag. De gemiste kansen en fouten van de tegenstander worden nooit besproken.
3. Op Facebook is hij zeer actief

Hij plaatst continue berichten op Facebook als Real Madrid een wedstrijd wint of als FC Barcelona verliest. Echter hoor je helemaal niks meer van hem als Real Madrid verliest of als Barca wint. Het blijft vreemd..

4. Hij kan zelf niet zo goed voetballen

Als het om FC Barcelona gaat heeft hij  veel grote praatjes, maar zodra hij zelf op het veld moet staat bakt hij er helemaal niks van. Dit is ook de reden waarom hij regelmatig als reservespeler wordt gebruikt door zijn trainer.

5. Hij is groot fan van Cristiano Ronaldo

Vaak zijn de Barca-haters Pro Real Madrid, en met name een grote fan van Cristiano Ronaldo. Het zou dan ook zomaar kunnen zijn dat hij een poster van CR7 boven zijn bed heeft hangen..

 


voetballoopbaan vl

 

Poll

Hoe belangrijk is het om als voetbalspeler of trainer een goed netwerk te hebben?
Héél belangrijk Belangrijk Niet echt belangrijk Totaal niet belangrijk
Héél belangrijk: 2667 stemmen Belangrijk: 1008 stemmen Niet echt belangrijk: 173 stemmen Totaal niet belangrijk: 266 stemmen